Solar Shop
 
Zatvori

Informacija

Molimo, pričekajte trenutak!

Izjava o zaštiti privatnosti

Sigurnost podataka

S vašim povjerljivim i osobnim podacima postupa se odgovorno.

Svi podaci koje unosite na naše stranice zaštićeni su i čuvani, sa strogom kontrolom pristupa.

Vaši osobni podaci, poput adrese dostave ili e-mail adrese, pohranjuju se u zaštićeni sustav kojem pristup imaju samo ovlašteni zaposlenici. 

Ti podaci nalaze se na vašem profilu i možete ih promijeniti ili ukloniti kad god poželite.

Zaštita privatnosti

Vaši podaci za pristup - točnije, Vaša lozinka - poznata je samo vama. 

Nitko od naših zaposlenika nikad neće tražiti Vašu lozinku. Naš sustav automatski generira lozinku ili je korisnici sami određuju i ona nije poznata trećim osobama.

Vaši podaci o plaćanju - ovdje ubrajamo broj kreditne kartice i slične podatke - ne čuvaju se u našem sustavu, već se samo prenose u T-Com Pay Way sustav za plaćanje.

Drugim riječima, nemamo uvid u Vaše podatke o plaćanju niti će Vas bilo koji od naših zaposlenika ili partnera tražiti te podatke.

Napomena

 Ako ste pravnik. Solarshop, odnosno internetske stranice izdavača solmar projekt d.o.o. , obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.